Kuvakioski Memofoto-myymälässä
Kuvakioski Memofoto-myymälässä

Kuvakioski löytyy myymälästämme Kauppakeskus Tikkurissa. Se on kätevä ja nopea tapa tulostaa valokuvasi.

Kuvien tulostaminen fyysiseen muotoon on tullut yhä suositummaksi, koska me monet olemme huomanneet, että kun kuvat ovat vain sähköisessä muodossa, ne voivat hävitä. Aina ei muisteta varmuuskopioida tiedostoja ja mikä tärkeintä, kuvia on mukava katsoa yhdessä esim. albumista tai kuvakirjoista. Kuvakioski toimii myös täysin itsepalveluna, kun olet oppinut sen käytön.

Kuvakioskistamme voit tulostaa valokuvia tai tehdä kuvakirjoja sekä kuvatuotteita. Opastamme mielellämme kuvakioskin käyttöön, joten voit tulla ilman osaamista. Moni on todennut, että ”olipas se helppoa ja nopeaa”.

Kuvakioskista valokuvasi menee suoraan tulostusjonoon ja riippuen kuvamäärästä, ne tulostuvat muutamassa minuutissa tai tunnissa, parissa. Kuvatuotteet valmistuvat 1-3 päivässä riippuen tuotteesta.

Tietenkin kuvakioskista löytyvät perinteiset kuvakoot 10 x 13 cm tai 10 x 15 cm, jotka usein laitetaan albumeihin, mutta myös muita kokoja löytyy runsaasti kuten esim. 13 x 18 cm, 15 x 20 cm, 20 x 25 cm, 20 x 30 cm ja 30 x 40 cm, myös neliö- ja panoraamakuvat saat tulostettua. Kun kuvakooksi valitset 10x tulostuu kuvat sellaisina kuin ne ovat kuvatiedostossasi. Yksi reuna on 10 cm ja toinen se millainen kuva on tiedostossa esim. 10 x 10 cm tai 10 x 30 cm jne.

Meiltä löydät myös paljon erilaisia kehyksiä, joten saat kuvasi heti näyttävästi esille tai lahjaksi.Kuvat tulostetaan omilla laitteillamme ja meille on kuvatulostamiseen myönnetty AVAINLIPPU.

Voit tulostuttaa kuvasi myös netin kautta Verkkokaupastamme, jolloin ilmoitamme, kun kuvat on noudettavissa myymälästämme tai lähetämme kuvasi postitse. Tästä pääset Verkkokauppaan ->