Hääkuvaus kuten haluat.

Hääpäivä on yksi elämänne tärkeimmistä päivistä. Hääkuvan merkitys kasvaa vuosien varrella, kun haluatte palata takaisin tuohon unohtumattomaan päivään ja sen tunnelmaan. Siksi onkin tärkeää panostaa hääkuvaan. Kuvaamme teidän hääkuvanne studiossamme toiveidenne mukaisesti. Me olemme täällä tekemässä unelmistanne totta ja tallentamassa ne kuviksi, jotka säilyvät ikuisesti.

Kuvauksen jälkeen lähetämme teille linkin, jota kautta pääsette näkemään käsittelemättömät kuvavedokset. Siellä pääsette valitsemaan mieluisat kuvat ja voitte tehdä kuvatilauksen. Tilauksen jälkeen käsittelemme tilaamanne kuvat, varmistaen, että jokainen kuva on viimeistelty huolellisesti. Haluamme, että kuvat heijastavat teidän persoonallisuuttanne ja tunteita, jotka vallitsivat hääpäivänänne.

Hääkuvauksessa kuvaamme joko pitkän tai lyhyen kaavan mukaan. Lyhyessä kuvauksessa kuvaamme kasvo- sekä puolivartalokuvat. Pitempään kuvaukseen otamme lisäksi kokovartalokuvat. Lyhyeen kaavaan kannattaa varata puolisen tuntia, pidemmässä saattaa mennä 45min-tunti. Muistakaa kertoa omat toiveenne kuvauksen suhteen. Tämä on Teidän upea päivänne!

185 € kuvausaika n. 30 min. – Otetaan kasvo- sekä puolivartalokuvat. Kuvaukseen kuuluu kolmen kuvan
mallikansio 14×18 cm koossa

260 € kuvausaika n. 45 min. – Kuvauksessa otetaan kokovartalokuvat kasvo-,sekä puolivartalokuvien lisäksi

Hääkuvaus koko päiväksi:
Kun haluat koko päivän hääkuvauksen, käydään läpi toiveenne. Pyydä tarjous.

Tervetuloa tunnelmalliseen kuvaan!