Perhekuvaus – ikuista perheesi kuvaan

Tervetuloa perhekuvaukseen! Perhekuvauksen tarkoituksena on ikuistaa teidän perheenne kuvaan, joka säilyy sukupolvelta toiselle. Se jättää kuvan kautta jälkeensä tarinan juurista. Kuka minä olen?

Perhekuvauksessa pyrimme luomaan rennon ja lämminhenkisen ilmapiirin, jossa jokainen perheenjäsen voi olla oma itsensä. Tavoitteena on tallentaa perhe aitona ja toisistaan välittävänä. Perinteisesti kuvaus tapahtuu studiossamme, mutta voitte valita kuvauksen tapahtuvaksi myös muussa miljöössä kuten esim. luonnossa tai vaikkapa teidän kotioloissa. Haluamme, että perhekuvanne välittävät aitouden ja lämmön, jotka tekevät juuri teidän perheestänne erityisen.

Perhekuvauksen avulla voitte myös tallentaa perheenne kasvun ja muutokset vuosien varrella. Näistä kuvista tulee aarteita, jotka säilyvät vuosikymmeniksi eteenpäin. Monet käyvätkin perhekuvauksessa lähes vuosittain. Se on ihana traditio ja hetki, joka muistetaan.

Perhekuvaukseen luetaan perhe, jossa on yksi tai kaksi aikuista ja lapset. Kuvaukseen otetaan kokovartalo-, puolivartalo- sekä kasvokuvia. Kuvaukseen varataan aikaa reilu puoli tuntia – tunti.

Vaatetuksen olisi mukava olla saman sävyinen, tai ainakin sävyiltään ja tyyliltään yhteensopiva.

Kuvauksen hinta 180 € kuvausaika n. 45 min – Kuvaus yhdestä ryhmästä, eri variaatioilla. Sisältää kolmen kuvan mallikansion.
Kuvauksen hinta 125 € kuvausaika n. 30 min – iso ryhmä, 6 henk tai enemmän, yksi sommitelma ryhmästä.

Tervetuloa iloiseen kuvaan! Varaa aika >>