Matrikkelikuvaus | CV-kuvaus | henkilökuvaus

Laadukas kuva voi vaikuttaa merkittävästi siihen, millaisena yrityksesi näyttäytyy potentiaalisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Siksi panostaminen hyvään henkilökuvaan on sijoitus.

Edustava kuva on olennainen osa sinun omaa imagoasi, erityisesti tilanteissa, joissa haluat tehdä hyvän vaikutuksen, kuten työpaikkahaastatteluissa tai verkostoitumistilaisuuksissa. Se on ensimmäinen asia, minkä ihmiset näkevät sinusta verkossa, ja se voi vaikuttaa merkittävästi siihen, millaisen kuvan he sinusta saavat. Hyvin valittu ja ammattimaisesti otettu kuva voi heijastaa sinusta luotettavan, ammattimaisen ja itsevarman kuvan, mikä voi auttaa sinua erottumaan positiivisesti muiden joukosta.

Kuvatessa voimme kokeilla erilaisia asentoja ja ilmeitä, jotta löydämme juuri sinulle sopivan tyylin. Olemme rentoja, joten sinun ei tarvitse jännittää kuvaustilannetta. Voit myös kertoa tuntemuksistasi, niin varmistamme, että viihdyt kuvattavana.

Lopuksi voit valita mielestäsi parhaan kuvan, ja me huolehdimme sen toimittamisesta sinulle nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi voit tarvittaessa tilata lisäkuvia, ja voit hyödyntää niitä erilaisissa markkinointimateriaaleissa ja somekanavissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aikasi matrikkelikuvaukseen.

Matrikkelikuvaus on kuvaus sinulle, joka tarvitset edustavan kuvan firman kotisivuille, sosiaaliseen mediaan
tai erilaisiin esitteisiin. Henkilökuvaus ammattilaisen ottamana on hyvä sijoitus.

Kuvauksen hinta on 48 €  (kuvausaika 15 min.)
Otamme useampia otoksia ja voit valita niistä yhden lähetettäväksi sähköpostiin. (Lisäkuvien hinta 28 € /otos)

Tervetuloa edustavaan kuvaan!