Hautajaiskuvaus voi olla tärkeä tapa muistella ja kunnioittaa edesmenneen läheisen elämää ja viimeistä matkaa. Siinä ikuistetaan hetkiä, jotka voivat tuoda lohtua ja muistoja. Jokainen kokee ja käsittelee menetystä omalla tavallaan, ja hautajaiskuvaus voi herättää monenlaisia tunteita ja ajatuksia.

Hautajaiset on merkittävää ja herkkä hetki, jonka dokumentointi valokuvien ja videoiden avulla mahdollistaa pysyvien muistojen säilyttämisen niille, jotka olivat läsnä, ja myös niille, jotka eivät voineet osallistua tilaisuuteen. Videon avulla myös siunauksen kauniit sanat jäävät talteen.

Hautajaisissa voi valokuvaaminen unohtua, mikäli ei ole ulkopuolista kuvaajaa. On hyvä, että herkässä tilaisuudessa jokainen voi keskittyä poismenneen muistolle. Hautajaisten valokuvaaminen on keino tallentaa arvokkaita hetkiä, joissa perhe ja ystävät kokoontuvat surun hetkellä. Usein tilaisuudessa on läsnä sukulaisia ja tuttavia, joita ei ole tavattu pitkään aikaan. Valokuvat voivat toimia tärkeinä muistoina myös niille, jotka eivät voineet osallistua hautajaisiin henkilökohtaisesti, kuten etäällä asuvat sukulaiset tai ystävät.
Hautajaiskuvaus on arvokas tapa muistella rakasta henkilöä ja kunnioittaa hänen elämäänsä.

Siunaustilaisuuden valokuvaus 260 €, kuvausaika n. 45 min
Siunaustilaisuuden videokuvaus 200 €, kuvausaika n. 30 min (taltioidaan siunaushetki)

Muistotilaisuuden valokuvaus tai muut lisäkuvaukset 140 € / h

Kuva- ja videotiedostot toimitetaan digitaalisesti ja kuvista toimitetaan myös kuvatilauslinkki, josta mahdollisuus tilata valokuvatulosteita. Kuvauksen laajuudesta riippuen n. 50 – 100 kuvatiedostoa.

Olemme käytettävissänne surun hetkellä. Käydään läpi toiveenne. Ota yhteyttä.